Médiaajánlat

www.budapeststrand.hu honlapon lehetőség van kedvezményes kiemelésre a strandok és fürdők számára, illetve egyéb cégek hirdetéseinek megjelenítésre.

Néhány tudnivaló a honlapról:

Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy egy helyre összegyűjtse a budapesti és Pest megyei fürdőkkel kapcsolatos információkat. Az oldal a legtöbb nagy forgalmú a budapesti és Pest megyei strandokkal és fürdőkkel kapcsolatos kulcsszavakra (Budapest fürdő, Budapest strand, budapesti fürdő, budapesti strand, Pest megyei strand, Pest megyei fürdő, stb.) az első helyen vagy közvetlenül annak közelében található, így aki ezekre a kifejezésekre keres az a www.budapeststrand.hu honlappal fog találkozni.

Kedvezményes kiemelési lehetőség ára:

  • Banner kiemelés (az oldal tetején, 1920x480px-es méretben): bruttó 7000 Ft/hó (maximum 3 hirdetést jelentetünk meg egyszerre)
  • Oldalsáv kiemelés (az oldal jobb oldalán, 250x275px-es méretben): bruttó 4000 Ft/hó
  • PR cikk megjelentetése (1200 – 1600 karakter + 1-2 kép): bruttó 2500 Ft/cikk (az ár a cikk megírását nem tartalmazza)

A hirdetések megjelennek a társoldalainkon is.

Igény esetén természetesen lehetőséget biztosítunk a megjelenített banner hirdetések folyamatos cseréjére is, hogy így hatékonyabban lehessen reklámozni az időszakos, hétvégi programokat is.

A hirdetők számára igény esetén természetesen látogatottsági statisztikát is tudunk biztosítani.

Amennyiben érdekeli az ajánlat vagy további adatokra lenne szüksége a honlap látogatóiról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.